preskoči na sadržaj

Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška

Login
Korisni linkovi

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 19. 11. 2020.

Ukupno: 32018
Ovaj mjesec: 1554
Ovaj tjedan: 579
Danas: 31
Udžbenici 2021./22.

Virtualna knjižnica

Facebook stranica

YouTube kanal

Učenički radovi

Učenički servis

RASPORED ZVONJENJA

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Sudjelovanje u radionici u okviru projekta RCK-VirtuOS
Autor: Ivana Jurašinović, 26. 11. 2021.

Dana 26. studenog 2021. godine, u Industrijsko-obrtničkoj školi Nova Gradiška strukovni učitelji kuharstva Jelica Pejanić, Josip Pejanić, Damir Vlainić i Irena Curić te učenici kuhari sudjelovali su u radionici na temu „sous vide“ (kuhanje u vakuumu), a radionicu su osmislili strukovni učitelji kuharstva Marija Bošnjak i Miroslav Balažić u okviru projekta RCK-VirtuOS.


Na radionici su predstavljena sljedeća jela:

  1. Svinjski file – redukcija od crnog vina, krema od buterne tikve, sotirano povrće.
  2. „Tortice“ od pastrve – umak od bijelog vina, krema od čičoke, čips od češnjaka.
  3. Pačja prsa sous vide – krema od kestena, sotirano povrće.
  4. Pileća prsa sous vide – krema od kestena, tikvica, leća, sotirano povrće.
  5. Glazirane jabuke – podloga od orašastih plodova i suhog voća, ledena krema od muškatne tikve.
  6. Glazirane kruške – ledena krema od vanilije.

 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju