preskoči na sadržaj

Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška

Login
Korisni linkovi

 

 

 

 

 

 

 

  

  

Kalendar
« Siječanj 2023 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 19. 11. 2020.

Ukupno: 62033
Ovaj mjesec: 1884
Ovaj tjedan: 350
Danas: 2
Udžbenici 2022./23.

Virtualna knjižnica

Facebook stranica

Instagram račun

YouTube kanal

Učenički radovi

Učenički servis

RASPORED ZVONJENJA

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Uvodna riječ ravnateljice
Autor: Vedrana Medić, 3. 9. 2021.

Dragi učenici, poštovani roditelji, cijenjene kolege i kolegice!

 

Evo nas na početku još jedne neuobičajene školske i nastavne godine.

Prije svega zahvaljujem učenicima prvih razreda na odabiru školovanja za  neko od zanimanja u našoj školi. Čestitam na upisu i dobro nam došli!
Svi skupa ćemo se potruditi kako bismo vam pomogli da se što bolje i brže snađete u novoj sredini, te s uspjehom završite ovu školsku godinu. Također i učenicima drugih i trećih razreda želim sretan povratak u školske klupe.

Pred nama se i ove godine nalazi mnoštvo izazova. Pandemija virusa COVID 19 još uvijek traje, stoga u svom radu nastavljamo s pridržavanjem preporučenih protuepidemioloških mjera. Prilikom ulaska u zgradu škole dezinficiramo ruke. Ulazimo s maskom na licu i držimo ju na licu u svim zajedničkim prostorijama (hodnici, sanitarni čvorovi, knjižnica, zbornica…). U učionicama u kojima je dovoljno prostora i klupe su udaljene dva metra jedna od druge maske mogu skinuti i učenici i nastavnici. Isto se odnosi i na boravak u školskim praktikumima i radionicama. Podsjećam i  na potrebu čestog pranja ruku sapunom.

I ove školske godine ćemo za učenike otvoriti sve naše ulaze u školu, te će se kretanje učenika do matične učionice usmjeravati najbližom rutom.
Novost u odnosu na prošlu školsku godinu je da će se nastava odvijati samo u jutarnjoj smjeni. Početak nastave je u 7,10 sati, a završetak sedmog sata u 13,10 sati. Nastavni sat traje 45 minuta. Veliki odmor učenika je nakon trećeg sata i trajat će 20 minuta. Većim dijelom ćemo raditi u zatvorenim grupama (jedan razred-jedna učionica), a iznimno u mješovitima (izborna nastava, dopunska, dodatna, izvannastavne aktivnosti) gdje ćemo biti obvezni poštivati mjeru nošenja maske.

Roditelji će imati mogućnost dolaska u školu na individualne razgovore i roditeljske sastanke. Molim roditelje na prvom roditeljskom sastanku razrednicima dajte svoj broj telefona (aktivni) kako bismo vas mogli  kontaktirati u slučaju potrebe hitnog dolaska po dijete u školu. Mjerite djeci temperaturu kod kuće, jer mi u školi to nećemo raditi. U slučaju bilo kakve naznake bolesti dijete zadržite kod kuće, kontaktirajte telefonom razrednika i liječnika obiteljske medicine. Za učenike koji završe u izolaciji ili samoizolaciji bit će organizirana on-line nastava.

Teorijsku i praktičnu nastavu u svim razredima započinjemo dolaskom u školu. O evenutalnom prijelazu na on-line bit ćete pravovremeno obaviješteni putem razrednika, te službenim obavijestima na web stranici škole.
Ponavljam i naglašavam, pred nama je puno posla i izazova, ali vjerujem kako ćemo zajedničkim radom i trudom, uz međusobno razumijevanje i strpljivost svih nas savladati prepreke i poteškoće na koje budemo nailazili tijekom godine.

MI TO MOŽEMO! Zajedništvom i suradnjom pomozimo jedni drugima u ovim otežanim trenucima.

 

Na kraju  vas sve skupa srdačno pozdravljam, te nam svima želim uspješnu i zdravu ovu 2021./22. školsku godinu.

 

 

U Novoj Gradiški 6. rujna 2021.

 

 

                                                                                               Ravnateljica:

                                                                                   Mirela Brlić-Trnka, prof.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju